Social

Un urmărit internațional pentru comiterea unui omor în Italia a fost prins lângă Teiuș

Un bărbat bănuit că ar fi săvârşit, alături de alte persoane, în luna mai, o faptă de omor în Italia a fost depistat joi de către poliţişti într-o localitate de lângă Teiuş.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, în cursul zilei de joi, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ, cu sprijinul poliţiştilor Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 28 de ani, care era urmărit internaţional.

„Pe numele acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de omor, faptă ce ar fi fost săvârşită împreună cu alte persoane, în cursul lunii mai 2018”, se arată în comunicatul IPJ Alba.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE, din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul va fi prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru demararea procedurilor de confirmare a mandatului european de arestare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.