Politică

Iohannis, prezent la ședința liberalilor de la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că a venit la şedinţa informală a Biroului Executiv al PNL pentru a-i saluta pe liberali şi pentru a le vorbi despre summitul care urmează să fie organizat anul viitor la Sibiu, în contextul deţinerii de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

„Este o şedinţă informală şi cum şi şedinţa şi eu suntem în Sibiu am decis să vin să îi salut şi fiind în Sibiu mi s-a părut o coincidenţă care merită exploatată. Ştiţi că în 2019, în prima parte a anului, România are preşedinţia Consiliului Uniunii Europene şi summitul aferent se va ţine în Sibiu, deci iată o ocazie foarte bună de a readuce şi în atenţia conducerii PNL, dar şi în atenţia publicului în general această temă extrem de importantă. (…) Mesajul de astăzi este unul mai degrabă simplu: în primul rând am venit să îi salut, în al doilea rând să le spun câte ceva despre felul în care se pregăteşte România pentru 2019, care sunt priorităţile României şi care este importanţa şi valenţa summitului de la Sibiu”, a afirmat Iohannis, citat de Agerpres.

Întrebat dacă este mulţumit de PNL cum evoluează, el a răspuns că mereu este ceva de îmbunătăţit.

„Întotdeauna este ceva de îmbunătăţit şi pentru anul electoral 2019 ne vom pregăti în mod special şi atunci vom avea discuţii mult mai aplicate, fiindcă eu am fost desemnat candidatul PNL şi pentru o campanie electorală de tip prezidenţiale sunt foarte multe lucruri de organizat, de discutat şi de convenit şi vom face toate aceste chestiuni în cursul anului viitor”, a precizat şeful statului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.