Sport

Un bărbat care a furat sertarul unei case de marcat a fost prins de polițiștii din Alba Iulia

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de furt şi a unei tentative de furt. A fost reţinut şi va fi prezentat în faţa magistraţilor.

Joi, 23 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, l-au identificat pe un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt şi a unei tentative de furt, ambele reclamate poliţiei în dimineața zilei de 17 august.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 16/17 august 2018, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin situat pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia şi ar fi sustras sertarul casei de marcat în care era suma de 200 de lei.

Se pare că, în aceeaşi noapte, tânărul ar fi încercat să pătrundă, prin efracţie şi într-o altă societate comercială situată tot pe Bulevardul Revoluţiei, însă a renunţat la activitatea sa infracțională.

Poliţiştii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt, urmând ca în cursul zilei de vineri să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.