Social

Un tânăr din Alba a provocat un acident la periferia Clujului

Mai multe persoane au fost rănite vineri după amiaza într-un accident de circulație care a avut loc pe un drumul mărginaș al municipiului Cluj-Napoca. Din primele informații, un tânăr din Alba a pierdut controlul mașinii din cauza carosabilului umed și a intrat în două mașini.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 15.10 pe Drumul Sf. Ion. Conform primelor verificări, un bărbat în vârstă de 30 de ani din județul Alba în timp ce circula dinspre Ciurila, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autovehicul. Ulterior, s-a rotit pe axul drumului și a mai lovit o mașină care venea tot din sens opus. Din cea de-a treia mașină care a fost avariată nu sunt victime. Șoferul care a pătruns pe contrasens, bărbatul de 30 de ani din Alba, a fost rănit și transportat la spital, iar din cealaltă mașină au fost transportați la spital șoferul, un bărbat de 32 de ani din Cluj-Napoca, o femeie, pasageră, de 31 de ani din Cluj-Napoca și doi gemeni de 3 luni care au fost transportați pentru investigații la spital. Copiii se aflau în scoici în scaune”, transmite IPJ Cluj.

Șoferii au fost testați cu apartul etilotest care a indicat faptul că niciunul dintre șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.