Social

Facebook lansează la nivel mondial serviciul de conținut video Watch

Facebook a anunțat miercuri că serviciul de conținut video Watch, lansat în SUA în august 2017, va fi disponibil pentru utilizatorii din întreaga lume.

Platforma difuzează programe TV, precum evenimente sportive sau diferite emisiuni de divertisment, live ori înregistrate și utilizatorii sunt încurajați să comenteze pe marginea lor.

„Să urmăresti o emisiune nu trebuie să fie o activitate pasivă. Poate fi o ocazie să împărtăşeşti o experienţă şi să aduci la un loc oameni care au aceleaşi interese. (…) Watch este un loc în care să descoperiţi la ce show-uri se uită prietenii voştri şi să urmăriţi emisiunile şi producătorii voştri preferaţi şi să vă alăturaţi grupurilor de persoane cărora le plac aceleaşi emsiuni şi, în cele din urmă, să creaţi comunităţi. Sper ca Watch să găzduiască o arie largă de show-uri TV, de la la reality sau comedii, până la competiții sportive”, spune Zuckerberg, la primul anunț legat de Watch.

Serviciul permite utilizatorilor să vadă cele mai noi clipuri în funcție de diverse teme și să salveze clipuri la care vor să se uite mai târziu. Facebook spune că a petrecut „enorm de mult timp cu editorii” pentru a lăsa fiecăruia posibilitatea de a le monetiza cât mai bine și pentru a permite integrarea publicității în conținut.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.