Social

Elena Udrea a pozat pentru un pictorial chiar în Costa Rica.

Udrea oferă informaţii în premieră despre povestea de dragoste despre care spune că „i-a schimbat radical toate percepţiile”.


Elena Udrea, care a cerut azil politic în Costa Rica, a oferit un pictorial exclusiv revistei VIVA!. „O fetiţă se pregăteşte să devină, într-o lună, marea iubire a femeii care a vrut să conducă România”, aşa începe articolul exclusiv despre Udrea.
Descrierea politicianului fugar continuă literar: „O fetiţă se pregăteşte să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România şi care acum este refugiată, trăindu-şi viaţa departe de ţară, în Costa Rica”.
În luna iunie a acestui an, judecătorii instanţei supreme au pronunţat decizia definitivă în dosarul “Gala Bute”, în care fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea, aflată în Costa Rica, a fost condamnată în primă instanţă la şase ani de închisoare
Elena Udrea a anunţat, pe 17 februarie, că se află în Costa Rica, iar în aprilie fostul ministru transmitea că ar avea statut provizoriu de refugiat politic din 21 martie şi că una dintre obligaţiile pe care le are este de a nu părăsi teritoriul statului Costa Rica. Ea a declarat că este însărcinată, fiind logodită cu tatăl copilului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.