Politică

Ioan Dîrzu, ca „preşedinte ales pentru un mandat întreg”, contestă legitimitatea anunțatelor algeri la PSD Alba

Ioan Dîrzu (dreapta)

Filiala județeană Alba a PSD anunță, printr-un comunicat de presă, că Ioan Dîrzu este preşedinte ales pentru un madat întreg şi că demisia sa nu a fost acceptată de Comitetul Executiv Naţional.

Anunțul vine după ce, sâmbătă, la CExN al PSD s-a stabilit să se organizeze alegeri pentru funcţia de preşedinte în 11 organizaţii judeţene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind şi organizaţia PSD Alba, condusă de Ioan Dîrzu

„Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, este preşedinte ales pentru un mandat întreg de 4 ani, astfel organizaţia judeţeană PSD Alba nu se află printre acele filiale în care se vor organiza alegeri pentru funcţia de preşedinte. Reamintim opiniei publice faptul că Dîrzu a fost ales preşedinte al PSD Alba pe un mandat întreg de 4 ani conform art. 86 din Statutul Partidului Social Democrat. În urma alegerilor locale din 2016, şi-a înaintat demisia de onoare Comitetului Executiv Naţional (CExN), demisia nefiind acceptată de echipa de conducere a Partidului şi neproducând astfel efecte juridice. Ulterior, preşedintele Ioan Dîrzu a fost reconfirmat în funcţie şi de organizaţia judeţeană”, se arată în comunicatul de presă emis de PSD Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.