Administrație

Elevii de clasa „0” din comuna Meteș vor primi gratuit ghiozdane și rechizite

Primăria Meteș a gândit o acțiune de susținere a tinerilor din comună și care îi vizează pe copiii care urmează să intre în clasa „0”, informează oficialii locali.

Primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruța, anunță că toți copiii din clasa „0” din comuna Meteș vor primi gratuit, la începutul acestui an școla,r un ghiozdan și rechizitele necesare. Este vorba despre penar, creioane colorate, creion cu grafit, hărtie glasată, bloc de desen, carioci și foarfecă, pentru primul an de școală.

„Proiectul acesta a fost demarat pentru că rolul educației are o importanță deosebită pentru comunitate și viitorul ei. În comuna Meteș, 20 de copii – șase fete și 14 băieți – vor începe cursurile școlare în clasa zero din acest an. Ne propunem să continuam această acțiune dedicată elevilor, în fiecare an școlar, dar să o și extindem prin măsuri care să sprijine dezvoltarea competențelor și pregătirea copiilor”, a declarat primarul comunei Meteș, Dan Cosmin Opruța.

„La anul, vom încerca să suplimentăm bugetul pentru această acțiune. Am discutat și cu doamna director și este o acțiune binevenită”, a mai precizat primarul.

Totodată, edilul a precizat că va fi prezent la deschiderea anului scolar în toate unitățile de învățământ din comună.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.