Social

Incident bizar pe străzile Albei Iulia. Șofer haotic oprit de ceilalți participanți la trafic

Un şofer a fost surprins, miercuri, în centrul oraşului Alba Iulia, de alţi participanţi la trafic, conducând în zig-zag, trecând pe culoarea roşie a semaforului şi intrând pe contrasens, fiind oprit de aceştia după ce i-au blocat drumul şi i-au spart un geam, potrivit imaginilor postate pe o reţea de socializare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Luminiţa Prodan, şoferul autoturismului a fost sancţionat contravenţional, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

Bărbatul, de 47 de ani, dintr-o comună din Alba, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El a fost condus la un spital din Alba Iulia pentru recoltarea de probe de urină şi sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influenţa drogurilor sau a altor substanţe, a menţionat Luminiţa Prodan.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor că ar fi bolnav şi ar fi avut o criză. În aceste condiţii, Poliţia urmează să informeze medicul de familie al bărbatului, pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule, a precizat sursa citată.

Potrivit imaginilor surprinse dintr-o maşină aflată în spatele vehiculului condus de bărbatul în cauză, acesta nu a acordat prioritate pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier, a trecut pe linia roşie a semaforului, punând în pericol pe cei care treceau, a trecut de pe o bandă pe alta fără să se asigure şi a condus sinuos. Într-un sens giratoriu, un pasager dintr-o maşină care îl urmărea i-a spart un geam şi posibil să-i fi luat şi cheile din contact.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.