Economie

Peste 100 de producători agricoli participă la Târgul „Apulum Agraria”

Peste o sută de producători agricoli din Alba participă cu standuri la Târgul „Apulum Agraria”, ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie şi care se desfăşoară de vineri până duminică la Alba Iulia.

Vizitatorii au posibilitatea achiziţionării de produse specifice acestei perioade, fiind organizate, de asemenea, demonstraţii culinare, hipice, activităţi educative pentru copii şi expoziţii cu animale. Legume, fructe, material săditor, butaşi de trandafiri şi viţă de vie, arbuşti, flori, dar şi produse de panificaţie şi patiserie, preparate din carne, produse lactate, miere şi produse apicole, precum şi produse fitosanitare pot fi achiziţionate la acest sfârşit de săptămână de la cea mai importantă manifestare de gen din Alba.

Sunt organizate şi expoziţii cu vânzare de produse alimentare, dar şi concursuri şi demonstraţii culinare – berbecuţ la proţap, întinsură de pe Valea Arieşului şi fasole făcăită de la Vinţ, precum şi degustare de vinuri şi de mere.

Nu lipsesc nici expoziţiile cu animale mari, animale mici şi păsări.

Pentru copii vor fi organizate activităţi educative despre hrana sănătoasă şi ateliere handmade.

Cel mai frumos stand va fi premiat de către organizatori.

Târgul „Apulum Agraria” se desfăşoară în spaţiul expoziţional din zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia, în organizarea Consiliului Judeţean Alba, Primăriei Alba Iulia şi GAL-urilor „Pe Mureş şi Tîrnave”, „Ţara Secaşelor Alba-Sibiu”, „Valea Ampoiului – Valea Mureşului” şi „Munţii Metaliferi, Trascău şi Muntele Mare”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.