Mozaic

Traian Băsescu crede că Dragnea va câștiga în fața Gabrielei Firea

Traian Băsescu a declarat, referitor la votul din CExN al PSD de vineri, că Liviu Dragnea va câștiga, deși a ajuns deja „un cadavru politic”, iar Gabriela Firea va pierde. Fostul președinte îi transmite liderului PNL, Ludovic Orban, că ar fi fost bună o moțiune de cenzură deja depusă la Parlament, transmite Mediafax.

„Război şi vot în PSD! Dragnea câştigă, Firea pierde! Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, va câştiga. Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde. La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit iar Firea ‘dezbrăcată’ şi arătată în toată ‘splendoarea’ caracterului ei de antenistă eşuată prin politică. Dragnea va pleca, dar către sfârşiitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea. Sică, ce bună ar fi fost acum o moţiune de cenzură deja înregistrată la Parlament”, a scris Traian Băsescu într-o postare pe Facebook.

20 filiale județene PSD îl susțin la șefia partidului pe Liviu Dragnea, în timp ce 13 organizații solicită schimbarea acestuia din funcție, opțiunea a 15 filiale fiind incertă înainte de ședința CExN de vineri în care se va discuta scrisoarea pe tema schimbării liderului social-democrat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.