Social

Şofer fără permis oprit cu focuri de armă

Poliţiştii rutieri din Sebeş au fost nevoiţi să efectueze două focuri de avertisment, în plan vertical, după ce şoferul unui autoturism nu a oprit când i s-a făcut semn în acest sens, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit acestuia, în timp ce acţionau pe raza localităţii Petreşti, poliţiştii rutieri din Sebeş au efectuat semnal regulamentar de oprite unui autoturism. Şoferul acestuia nu a respectat semnalul poliţistului, continuându-şi drumul.

„Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului şi au efectuat două focuri de avertisment, în plan vertical. Şoferul a oprit şi, împreună cu alte patru persoane, a abandonat autoturismul. Ulterior, conducătorul auto a fost identificat de poliţişti, care, în urma verificărilor efectuate, au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, arată sursa citată.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.