Social

Părintele Necula: „Inteligența celor care i-au votat s-ar putea să deranjeze. Simt nevoia să spun asta”

Părintele Necula, invitat în cadrul emisiunii România9, de la TVR 1, a spus că cel mai mare păcat pe care l-au făcut cei care ne-au condus a fost să ne fure zâmbetul, potrivit dcnews.ro.

„Oamenii au nevoie de sinceritate, de prietenie”, a spus părintele Necula. „Cel mai mare păcat pe care l-au făcut cei care ne-au condus a fost să ne fure zâmbetul”, a mai spus părintele în cadrul emisiunii moderate de Ionuț Cristache.

De asemenea, părintele Necula a spus că ar trebui să ne vindecăm de văitat și de bârfă, precizând că biserica construiește punți unde alții sapă.

Întrebat care ar trebui să fie crezul omului politic, a oferit următorul răspuns: „Să învețe să vorbească în limba română. Să stăpânească coerent, corect limba română, dacă este posibil. Lor le putem cere, pentru că ne reprezintă. Să pună mâna pe manualele de istorie, să nu mai spună povești de adormit microfonul. Să constate că inteligența celor care i-au votat, uneori, s-ar putea să deranjeze. Chiar e nevoie de un pic mai mult respect, chiar simt nevoia să spun asta”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.