Sport

Gică Hagi: Jucătorii de la U21, printre care se numără și portarul sibian Cătălin Căbuz, sunt mai valoroşi decât cei ai ”Generaţiei de Aur”

Gică Hagi a fost prezent la meciul care a garantat calificarea matematică a naţionalei mici la EURO, iar după partidă a ţinut să facă un anunţ surprinzător. Experienţa tinerilor lui Rădoi este cu mult peste experienţa pe care o aveau componenţii ”Generaţiei de Aur” la 21 de ani, consideră Hagi.


“Au mult talent, cum am avut şi noi, sunt băieţi serioşi, ştiu fotbal, au personalitate, nu au complexe. O să se creeze o nouă generaţie mai bună ca a noastră, acest turneu final este o mare experienţă, noi nu am avut-o. Au avut o grupă grea, pot să îşi construiască un viitor extraordinar, să aibă o performanţă mai mare ca a noastră. Va fi o generaţie mai bună ca a noastră, e un grup enorm de mare, o să îi tragă după ei pe cei care vin din spate”, a declarat GicăHagi. Hagi a comentat şi evoluţia fiului său. L-a lăudat pentru execuţia din lovitură liberă:”E calitatea lui, a arătat-o de când era mic, una dintre calităţile lui deosebite este că bate foarte bine loviturile libere, mă bucur că am un băiat şi joacă fotbal”.
Când vine vorba de selecţionerii Isăilă şi Rădoi, Gică este de părere că au contribuit în aceeaşi măsură la calificare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.