Social

Doi tineri din Ungurei au fost reținuți pentru agresiune

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au reţinut doi tineri din comuna Roşia de Secaş, care sunt cercetaţi pentru vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În seara zilei de duminică, 21 octombrie, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, cei doi l-ar fi agresat pe un bărbat din comună, fiind necesară internarea sa în spital.

Luni, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, doi tineri, de 20 şi 26 de ani, ambii din localitatea Ungurei, comuna Roşia de Secaş, care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte sesizate poliţiei în seara zilei de 21 octombrie 2018.

În seara zilei de 21 octombrie 2018, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în faţa unui imobil din localitatea Ungurei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat de 34 de ani, din localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Ulterior victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la un spital din municipiul Cluj Napoca şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Urmează ca, în cursul zilei de marți, 23 octombrie, cei doi reţinuţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.