Politică

USR are filială și la Ocna Mureș

Uniunea Salvați România (USR) își continuă procesul de extindere în județul Alba. Grupul de extindere condus de președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, a constituit în weekendul care a trecut o nouă filială locală la Ocna Mureș.

În cadrul ședinței de constituire au fost alese organele de conducere și control. Președintele noii organizații a fost ales în persoana doamnei profesoare Monica Gall, secondată de doi tineri vicepreședinți: Atila Șipoș și Tudor Horvat.

Noua filială este formată din tineri neimplicați politic până acum, însă care au decis să își asume un rol pe scena politică pentru „a contribui la schimbarea actualei clase politice”. Tânăra echipă este hotărâtă să arate că se poate face un altfel de politică centrată pe nevoile cetățenilor din Ocna Mureș, informează un comunicat al Filialei Alba a USR.

„Filiala USR Alba se află în plin proces de extindere. În prezent, în județ există trei filiale funcționale: Alba-Iulia, Sebeș și Ocna Mureș. Totodată, grupul de extindere a început demersurile de înființare de noi filiale la: Câmpeni, Blaj, Aiud și Zlatna. Toți cei care doresc să contribuie la reformarea clasei politice sunt așteptați să se alăture echipei USR”, se mai arată în comunicatul de presă dat publicității luni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.