Mozaic

Actualizare | Un șofer a intrat cu mașina într-un grup pietoni aflați în parcarea unui mall din Brăila

Actualizare Autoritățile anunță un bilanț în creștere al victimelor. În acest moment nouă persoane au cerut ajutor medical și au ajuns la spitalul din Brăila. Bărbatul înjunghiat în localitatea Cazașu este în stare gravă și se află în continuare în operație.

Potrivit poliției, totul ar fi pornit de la o ceartă în localitatea Cazașu din cauza unei mașini. Tânărul în vârstă de 20 de ani a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul cu care s-a certat, după care a fugit cu mașina către Brăila.

Pe centura orașului Brăila, șoferul a intrat în plin într-un grup de pietoni și apoi a fugit la Brăila Mall, unde a intrat în plin în ușile centrului comercial, rănind alte persoane.

Printre răniți se află și doi copii, în vârstă de 11, respectiv 13 ani. „Sunt stabili și vor rămâne sub observație”, a precizat Alina Neacșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila.

Atacatorul a fost reținut de polițiști, care caută să stabilească dacă a avut discernământ în momentul în care a comis atacurile.

Știrea inițială Un tânăr de 20 de ani, din Brăila a intrat cu mașina într-un grup de oameni ce se aflau în parcarea mall-ului din Brăila, cinci persoane fiind rănite, informează Europa FM.

Șoferul avusese un conflict cu un bărbat, pe care l-a înjunghiat, apoi a fugit de la fața locului. Pe centura orașului Brăila a lovit cu mașina câțiva pietoni, apoi a mers mai departe și a intrat în parcarea mall-ului din Brăila unde a lovit din plin alte cinci persoane. Acestea au fost rănite. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe.

Agresorul a fost reținut.

Sursa foto: Europa FM

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.