Social

Tânăra tâlhărită în blocul M3 este în stare stabilă, afirmă medicii

Pacienta este stabilă, iar evoluția este favorabilă. Rămâne internată în secția de neurologie, se arată într-o informare a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

O pacientă în vârstă de 20 de ani s-a prezentat, în 17 noiembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia cu amnezie retrogradă, adică pierderi de memorie, fără să acuze traumatismul suferit, de care nu își amintea.

În Unitatea de Primiri Urgențe i s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni posttraumatice intracerebrale (intracraniene), fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată pentru supraveghere și conduită terapeutică în secția de neurologie.

În momentul de față pacienta este stabilă, începe să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză cefalee (dureri de cap).

Va fi ținută sub observație, pe secția de neurologie, până când va dispărea simptomatologia, urmând să fie externată când medicii neurologi consideră că starea de sănătate nu îi va fi pusă în pericol. În prezent pacienta este stabilă, iar evoluția este favorabilă, se mai arată în infomarea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

O fată a fost tâlhărită, luni, de un bărbat într-o scară de bloc din Alba Iulia. Camera de supraveghere a blocului a surprins momentul în care individul o agresează pe victimă, pe când aceasta aștepta liftul. Pe imagini se vede clar cum acesta o lovește puternic pe fată și apoi îi ia telefonul și ce mai găseste prin buzunare, apoi fuge.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.