Mozaic

Președintele a transmis condoleanțe familiei și camarazilor militarului care și-a pierdut viața la Alba Iulia

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, condoleanţe familiei şi camarazilor militarului care şi-a pierdut viaţa la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune, a informat un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristeţe despre tragicul incident care a avut loc în această zi, la Alba Iulia, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană «Potaissa» din Turda a decedat în timp ce participa la activităţile de pregătire a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei şi camarazilor militarului care şi-a pierdut viaţa la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune. Preşedintele României a solicitat anchetarea cu celeritate a cauzelor producerii incidentului”, se arată în mesajul şefului statului.

Plutonierul Orosz Alexandru şi-a pierdut viaţa în gara din Alba Iulia, după ce s-a electrocutat în timpul descărcării unor vehicule militare pentru parada din 1 Decembrie. Avea 33 de ani şi era angajat ca mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa”. O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” cercetează cauzele producerii accidentului, MApN precizând că deja a fost anunţat Parchetul Militar Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.