Administrație

Comercializarea băuturilor alcoolice, interzisă de 1 Decembrie în Alba Iulia


Comercializarea băuturilor alcoolice va fi interzisă de 1 Decembrie, în Alba Iulia, în apropierea Parcului Unirii, zonă în care vor avea loc ceremoniile de Ziua Naţională, potrivit unei dispoziţii dată de către primarul Mircea Hava, la fel ca în urmă cu 100 de ani. Și în urmă cu 100 de ani, autorităţile locale au interzis consumul băuturilor spirtoase pe durata întregii zile.

În ceea ce priveşte dispoziţia de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice din 1 Decembrie 2018, aceasta va fi valabilă în intervalul orar 8,00 – 16,30, urmând să înceteze imediat după terminarea paradei militare.

“Se interzice în data de 1 Decembrie, între orele 8,00 şi 16,30, desfacerea şi comercializarea băuturilor alcoolice, la o distanţă de 500 de metri faţă de Parcul Unirii din municipiul Alba Iulia”, precizează articolul 1 al dispoziţiei primarului.

Dispoziţia a fost comunicată agenţilor economici din zona vizată, precum şi Poliţiei municipiului Alba Iulia, Jandarmeriei, Poliţiei Locale şi Instituţiei Prefectului judeţul Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.