Administrație

Miercuri se deschide Târgul de Crăciun din Sebeș

În perioada 5 – 31 decembrie 2018, în Parcul Tineretului din municipiul Sebeș se va desfășura Târgul de Crăciun, informează Primăria Sebeș.

„Vom da contur unei povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului. Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun”, se arată în comunicatul de presă dat publicității marți.

„Nu va lipsi nici Moș Crăciun la întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului; el își va face apariția în seara zilei de 21 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți. Vă așteptăm cu drag, să dăruim împreună magia sărbătorilor de iarnă!”, se mai precizează în document.

Deschiderea Târgului de Crăciun va avea loc miercuri, în Parcul Tineretului, de la ora 18.00.

Va fi deschis publicului patinoarul artificial de 300 mp cu acces gratuit. Căsuțe cu dulciuri, animatori îmbrăcați în personaje de poveste vin să completeze atracțiile Târgului de Crăciun de la Sebeș, care își așteaptă vizitatorii.

Melomanii se vor bucura de un concert Cleopatra și Pavel Stratan. Momentele artistice vor fi completate de Grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie.

În perioada 6 – 21 decembrie, se vor organiza ateliere creative pentru copii organizate cu aportul personalului din cadrul Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș; copii se vor bucura de atmosfera Crăciunului, vor primi dulciuri și vor petrece un timp de calitate în compania cărților, vizionând filme sau confecționând obiecte de Crăciun.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.