Administrație

DSP Alba anunță proces de selecție de experți pentru un proiect

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, în calitate de partener în cadrul unei finanțări nerambursabile prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, anunță procesul de selecție a unor experți externi pentru proiectul „Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern!”.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea nivelului de competenţe pentru 667 specialişti implicaţi în furnizarea de servicii medicale în cadrul a trei programe naţionale – Sănătate Mintală, Sănătatea femeii şi copilului, Boli netransmisibile majore – Subprogramul Boli cardiovasculare -, participarea acestora la cursuri de formare, la schimburi de experiență/stagii de lucru și participarea la evenimente științifice (workshop-uri, conferințe). Pentru implementarea proiectului, DSP organizează selecție prin concurs de dosare.

Potrivit instituției, se face selecție pentru un post de expert în formare, pentru cinci posturi de responsabil local în formare, unul pentru fiecare din judeţele Arad, Bistriţa, Cluj, Mureş şi Timiş. Se mai caută un formator seniorși un formator expert, toți pe perioadă determinată de timp.

Dosarele se depun până la data de 9 ianuarie 2019, ora 13.00, la secretariatul de DSP Alba.

De asemenea, vor fi selectați 200 de medici de familie implicați în furnizarea de servicii medicale în cadrul celor trei programe naționale menționate mai sus, duă cum urmează:

– în județul Alba: 60 de medici;
– în județul Bistrița: 20 de medici;
– în județul Cluj: 20 de medici;
– în județul Arad: 20 de medici;
– în județul Timiș: 20 de medici;
– în județul Mureș: 20 de medici;
– în județul Sibiu: 20 de medici;
– în județul Hunedoara: 20 de medici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.