Administrație

Amenzi de 10.000 de lei pentru un transport de material lemnos fără documente legale

Lemn confiscat de polițiști (fotografie de arhivă)

Poliţiştii din Cugir au sancţionat, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, doi transportatori de material lemnos. Avizele de însoţire a mărfii nu erau completate corespunzător, iar materialul lemnos nu purta marca de transport, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

În seara zilei de 19 decembrie 2018, poliţiştii din Cugir, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din IPJ Alba, în zona „Râul Mare” din Cugir, au oprit, pentru control, două camioane încărcare cu câte 25 de metri cubi de material lemnos.

Conducătorii acestora au prezentat avizele de însoţire a mărfii, însă, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acestea nu erau completate corespunzător. Totodată, cu ocazia controlului efectuat aspra încărcăturilor, poliţiştii au constatat că materialul lemnos transportat nu avea aplicată marca de transport.

Față de cei doi conducători auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, în conformitate cu art. 21, lit. d și i din Legea 171/2010, privind stabilirea contravenţiilor silvice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.