Social

Doi tineri, unul din Alba Iulia și altul din Sebeș, s-au „ars” cu petardele

Poliţiştii din judeţul Alba, au confiscat peste 1.400 de articole pirotehnice de la două persoane care încercau să le comercializeze, fără drept, în municipiul Alba Iulia şi municipiul Sebeş. Cele două persoane s-au ales cu dosare penale.

Joi, în jurul orei 12:30, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, au identificat, în zona pieţei agroalimentare din municipiul Alba Iulia, un tânăr de 21 de ani, din localitate, în timp ce încerca să vândă articole cu conţinut pirotehnic. Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit asupra tânărului 650 de petarde şi artificii.

Tot joi, poliţiştii biroului de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au surprins un tânăr de 29 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce încerca să comercializeze pe o stradă din Sebeş articole pirotehnice, asupra acestuia fiind găsite 800 de petarde.

Poliţiştii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost confiscată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.