Administrație

Direcția Sanitar Veterinară Alba are un nou șef

Începând cu data de 17 ianuarie, prin ordinul preşedintelui Autorităţii Naţional Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) nr. 306/2019, la conducerea DSVSA Alba a fost numită dr. Daniela Ştefania Barb, ca urmare a încetării mandatului dr. Ioan Martin.

Dr. Daniela Ştefania Barb are o experienţă profesională de peste 32 de ani, exercitând până la data preluării mandatului de director executiv, funcția de şef la Serviciul de Control Oficial Siguranţa Alimentelor.

Absolventă a Facultăţii de Medicină Veterinară din Timişoara, promoţia 1986, s-a angajat în cadrul instituţiei în anul 1989. În perioada 1990-1998 a deţinut funcţia de responsabil în cadrul compartimentului de diagnostic, secţia virusologie la Laboratorul Sanitar Veterinar Alba. În perioada 1998-2005 a deţinut funcţia de şef Serviciu Laborator şi funcţia de director executiv adjunct la Direcţia Sanitară Veterinară si pentru Siguranta Alimentelor Alba.

În perioada 2005-2015, a lucrat la compania Albalact SA, în funcţia de Şef serviciu asigurarea calităţii produselor. Din anul 2015 deţine funcţia de şef Serviciu Control Oficial Siguranţa Alimentelor în cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranta Alimentelor Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.