Social

Cei trei suspecţi în cazul crimei de la Mediaș rămân în arest

Momentul crimei de la Mediaș, suprins de camerele de supraveghere din zonă

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a respins luni ca nefondate contestaţiile formulate de cei trei inculpaţi în dosarul „crimei de la Mediaş”, împotriva încheierii Tribunalului Sibiu, prin care s-a dispus, în urmă cu o săptămână, arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Hotărârea CA Alba Iulia este definitivă, astfel încât inculpaţii vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv, a transmis purtătorul de cuvânt al instanţei, Cosmin Muntean.

Potrivit lui Muntean, considerentele care au stat la baza acestei decizii vor putea fi făcute publice după ce hotărârea va fi motivată.

„Respinge ca nefondate contestaţiile formulate de inculpaţii Rusu Marius, Otvos Ovidiu Ioan şi Anghel Paul împotriva încheierii penale nr. 2/CC din 14.01.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu în dosarul nr. 77/85/2019. (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi data de 21.01.2019”, se arată în dispozitivul hotărârii definitive a CA Alba Iulia, publicat pe portalul instanţei.

Doi dintre presupuşii autori ai crimei de la Mediaş sunt cercetaţi penal pentru omor, iar al treilea, pentru lovire.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalului Sibiu, doi dintre presupuşii criminali au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu. Unul a fost eliberat condiţionat în 25 mai 2018, iar celălalt în 13 iunie 2017.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.