Administrație

112 candidaţi pentru un post de ofițer la Serviciul Resurse Umane de la IPJ Alba

„Bătaie mare” pentru un job de polițist la IPJ Alba

Nu mai puțin de 112 persoane s-au înscris la concursul pentru ocuparea unui post de ofiţer scos la concurs, pentru încadrare directă, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, comisar Luminiţa Prodan, în total au fost scoase la concurs un număr de şapte posturi pentru încadrare directă, din care cea mai mare concurenţă se înregistrează pentru funcţia de ofiţer în cadrul Serviciului Resurse Umane, linia de muncă evidenţă resurse umane. Luminiţa Prodan a menţionat că pentru acest post s-au înscris la concurs 112 persoane.

Pentru cele cinci funcţii de ofiţer în cadrul Serviciului Criminalistic – Compartiment Centrul Teritorial de Examinare I.T. au fost depuse 107 dosare. În ceea ce priveşte funcţia de personal contractual, în cadrul Serviciului Logistic – Administrarea patrimoniului imobiliar – muncitor calificat, perioada înscrierilor este până în 30 ianuarie.

Pentru cele şase funcţii de ofiţer, înscrierile s-au realizat până marţi, la ora 16,00, concursurile urmând a se desfăşura în data de 30 martie.

Pentru postul de muncitor calificat, înscrierile se fac până la data de 30 ianuarie, examenul, constând în probă practică şi interviu, urmând a avea loc în 7 şi 12 martie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.