Social

Infarct la volan. Accident cu un mort lângă Orăștie

Fotografie de arhivă

Un bărbat de 63 de ani a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc miercuri pe raza localităţii Balşa, de lângă Orăştie, după ce maşina în care se afla a ieşit de pe drum şi s-a răsturnat pe plafon în şanţ, medicii apreciind că victima ar fi suferit un infarct în timp ce conducea autoturismul.

În maşină se mai afla un bărbat de 70 de ani, însă acesta a scăpat nevătămat şi a refuzat să fie transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

„Din primele date se pare că persoana decedată a suferit un infarct la volan şi a pierdut controlul maşinii. Pacientul nu prezenta leziuni evidente care să-i cauzeze decesul. Din ceea ce declară pasagerul din maşină, victima s-ar fi plâns de dureri în piept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

În urma accidentului, la faţa locului au intervenit pompierii militari din Orăştie, specializaţi în prim-ajutor şi descarcerare şi un echipaj al Ambulanţei. Autoturismul a fost răsturnat pe plafon, iar ocupanţii autovehiculului erau blocaţi în habitaclu.

În ciuda eforturilor depuse de echipajul Ambulanţei pentru resuscitarea bărbatului de 63 de ani, acesta nu şi-a revenit şi a fost declarat decedat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.