Politică

USR și-a înființat o filială și la Cugir

Uniunea Salavați România (USR) continuă procesul de extindere în judeţul Alba, grupul de extindere USR Alba constituind o filială locală și la Cugir, informează formațiunea politică.

Vineri seară, în cadrul ședinței constitutive de la Cugir, membrii filialei și-au ales structura de conducere formată dintr-un președinte și doi vicepreședinți. Claudiu Nemeș, un tânăr inginer în transporturi, a fost ales președinte, iar pozițiile de vicepreședinți au fost câștigate de Paul Paștiu și Adrian Tomoș.

Noua filială este formată din tineri neimplicaţi politic până acum, însă care au decis să îşi asume un rol pe scena politică pentru a contribui la schimbarea actualei clase politice.

Claudiu Nemeș s-a înscris în USR în urmă cu doi ani la Timișoara, pe când era încă student. S-a întors în orașul natal, Cugir, pentru a se implica în viața comunității.

„Cugirul are un mare potențial de dezvoltare, însă administrația locală a pierdut lupta cu așteptările locuitorilor. Mult discutata ieșire de pe autostrada, centura pentru localitatea Vinerea, problema câinilor de pe străzile din Cugir, construcția drumului pe Râul Mare către Poarta Raiului, pista de bicicleta Vinerea – Cugir, sunt doar proiecte care nu se vor materializa cu o administrație locală lipsită de eficiență” a declarat președintele ales Claudiu Nemeș.

Filiala USR Alba se află în plin proces de extindere. În prezent, în judeţ există șapte filiale funcţionale: Alba Iulia, Sebeş, Ocna Mureş, Blaj, Aiud, Câmpeni și Cugir. Totodată, grupul de extindere a început demersurile de înfiinţare de noi filiale la: Zlatna, Teiuș și Unirea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.