Social

A furat banii celor care l-au găzduit

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Mehedinţi care ar fi sustras peste 7.500 de lei dint-o chilie a unei mănăstiri în care a beneficiat de ospitalitate, informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Alba.

Astfel, î noaptea de 27/28 ianuarie 2019, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către un reprezentant al unei mănăstiri situată în comuna Şugag, cu privire la faptul că o persoană care a fost cazată la mănăstire a sustras, dintr-o chilie, suma de 7.592 de lei.

În urma verificărilor efectuate, în aceeaşi noapte, pe raza comunei Şugag, poliţiştii au reuşit să identifice persoana bănuită de săvârşirea furtului, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, asupra căruia a fost găsită întreaga sumă de bani sustrasă de la mănăstire.

Poliţiştii l-au reţinut, iar în cursul zilei de ieri, 28 ianuarie, l-au prezentat magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care au dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile. În continuare, bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.