Sport

O vârstnică din Apuseni, transportată la spital cu șenilata

O femeie de 86 de ani dintr-un cătun din Apuseni care avea nevoie de ajutor medical a fost transportată joi de către pompierii militari cu o autoşenilată, din cauza drumului impracticabil acoperit de un strat consistent de zăpadă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au informat că pompierii de la Staţia Cîmpeni au avut joi „o nouă intervenţie deosebită”.

Astfel, în colaborare cu SVSU Sohodol, pompierii militari au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei femei, în vârstă de 86 de ani, din Deonceşti, comuna Sohodol, în cazul căreia exista suspiciunea unui accident vascular cerebral.

„Din cauza drumului impracticabil acoperit de un strat consistent de zăpadă, pompierii militari au fost nevoiţi să se deplaseze aproximativ opt kilometri cu autoşenilata din dotare pentru a ajunge la locuinţa persoanei. Pacienta a fost preluată în siguranţă şi transportată la CPU Cîmpeni pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, au transmis reprezentanţii ISU Alba.

Şi la sfârşitul anului trecut, paramedicii din Cîmpeni au străbătut pe jos mai mulţi kilometri, din cauză că drumul era acoperit cu un strat de peste o jumătate de metru de zăpadă, pentru a ajuta o persoană cu afecţiuni cardiace dintr-un sat aparţinând tot de Sohodol

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.