Social

Incendiu la o hală de producţie a condimentelor cu suprafaţa de circa 10.000 mp la Solina

Pompierii intervin, sâmbătă dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producţie a condimentelor P+2, în municipiul Alba Iulia, au informat reprezentanţii IGSU.

Potrivit acestora, hala are o suprafaţă de aproximativ 8.000-10.000 de metri pătraţi, iar arderea se manifestă generalizat.

În sprijinul echipajelor care intervin la locul evenimentului acţionează patru autospeciale de stingere, o autoscară de intervenţie la înălţime, descarcerarea şi un echipaj de prim-ajutor.

Alte autospeciale au fost dislocate în sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu şi ISU Mureş, în total acţionând 11 maşini de stingere.

Până în acest moment nu au fost înregistrate victime, potrivit IGSU.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert, pentru anunţarea populaţie din zonă asupra prezenţei fumului dens rezultat din procesul de ardere.

ACTUALIZARE

Imediat după ora 9, prefectul județului Alba, Dănuț-Emil Hălălai, a publicat pe contul său de Facebook un mesaj prin care dă asigurări că se află la fața locului, de unde publică mai multe fotografii.

„Incendiu de proportii la fabrica de condimente Solina din Alba Iulia.Suntem pe baricade si lucram la stingerea acestui incendiu”, a scris prefectul Hălălai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.