Social

La aproape 40 de ore de la izbucnirea incendiului de la Solina, există încă focare active

Mai multe focare continuă să fie prezente, în pofida intervenţiei continue a pompierilor, şi duminică seară la locul incendiului care a mistuit cea mai mare fabrică de condimente din România, situată în Zona Industrială din Alba Iulia.

Potrivit imaginilor date publicităţii de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, duminică seară, la aproape 40 de ore de la izbucnirea incendiului, încă existau focare.

„Intervenţia continuă cu aceleaşi forţe şi mijloace ca în cursul zilei (de duminică – nota red.)”, a transmis prim-adjunctul şefului ISU Alba, maior Ovidiu Costea.

30 de pompieri militari au acţionat duminică în vederea lichidării incendiului, cu 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi trei motopompe pentru alimentare autospeciale din râul Ampoi. Şi în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, alţi 30 de pompieri militari au continuat să refuleze apă pentru lichidarea focarelor existente sub materialele din care era confecţionată hala şi care s-au prăbuşit în urma incendiului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.