Social

Poliția Alba face percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

Marți dimineaţa, poliţiştii din Alba efectuează trei percheziţii, toate în municipiul Sebeş, la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 980.000 de lei, prin evaziune fiscală, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Activitățile se desfășoară la locuinţa a două persoane bănuite de evaziune fiscală, la sediul societăţii administrată de acestea şi la un punct de lucru aparţinând aceleiaşi societăţi, care are ca principal obiect de activitate servicii de transport.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2011 – 2015, cei doi administratori ai societăţii ar fi înregistrat în contabilitate achiziţii fictive de piese auto.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 980.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în executare două mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La percheziţii, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice sunt sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.