Administrație

Ceremonie „în semn de recunoștință” pentru organizațiile caritabile din Aiud

În cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Aiud, luni, executivul municipiul Aiud a organizat o ceremonie „în semn de recunoștință pentru activitățile caritabile întreprinse de-a lungul anilor de către asociațiile aiudene”, se arată într-un comunicat al municipalității.

„În acest sens, am mulțumit Serviciului de Ajutor Maltez în România – sucursala Aiud condusă de doamna Fari Palkó Ilona, Asociației „Maria Agapia” Aiud condusă de doamna Câmpean Adriana, Clubului Rotary Aiud condus de doamna Duna Adriana, Asociațiunii ASTRA – Despărțământul „Ovidiu Hulea” Aiud condusă de doamna Despina Stanciu, precum și Asociației «Un Pas Înainte Alexandra» condusă de doamna Popa Mirela Felicia”, se precizează ăn comunicat.

Datorită acestor asociații, zeci de elevi au beneficiat și beneficiază de burse, sute de familii au beneficiat și beneficiază de câte o pâine zilnic, persoanele cu dizabilități au beneficiat și beneficiază de terapie specializată, se afiemă în documentul dat publicității de Primărie.

„În acest sens, comunitatea aiudeană constituie un exemplu de generozitate, dăruire și binefacere necondiționată. De asemenea, am propus ca Ziua Internațională a Carității să fie sărbătorită la Aiud împreună de către asociațiile caritabile începând din acest an”, mai precizează reprezentanții municipalității aiudene.

„Vă mulțumim tuturor celor care vă dăruiți puțin din timpul vostru pentru a face bine altora! Iar aiudenilor care nu au apucat să se implice încă, le adresăm călduros invitația de a se alătura oricărei dintre aceste asociații sau oricăror alte astfel de activități”, se arată în încheierea comunicatului de presă citat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.