Social

A furat bijuteriile gazdei și le-a amanetat. Polițiștii îl cercetează pentru furt calificat

Un bărbat din Alba Iulia care pare să fie autorul unor furturi de bijuterii si ceasuri în valoare de 6000 lei a căzut în plasa polițiștilor din Alba.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Alba, duminică, 10 februarie 2019, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 31 de ani, din Alba Iulia, cu privire la comiterea unei posibile infracţiuni de furt din apartamentul acestuia.

În urma cercetărilor, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de săvârşirea furtului de bijuterii si ceasuri. La domiciliul tânărului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind identificate o parte din bijuteriile recalmate ca fiind sustrase.

Se pare că, în perioada 4 – 10 februarie, tânărul a fost lăsat nesupravegheat în apartament de către persoana vătămată, iar acesta, profitând de neatenţia bărbatului, i-a sustras mai multe bijuterii din aur si ceasuri, in valoare de 6000 lei, pe care apoi le-a amanetat.

Prejudiciul a fost recuperat in proporție de 75%, urmând a fi restituit părţii vătămate.

Marți, tânărul a fost prezentat reprezentaților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a părăsi limita teritorială a județului Alba. Polițiștii îl cercetează pentru furt calificat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.