Social

Autoturism sustras din Germania, găsit în Alba. Autorul faptei este un tânăr din Vâlcea

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din Vâlcea despre care există bănuiala că ar fi deturnat un autoturism, din Germania, în valoare de 4000 de euro.

Miercuri, 13 februarie 2019, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat un autoturism semnalat ca deturnat de către autoritățile germane din data de 27 iulie 2018. În cursul aceleiaşi zile, poliţiştii l-au descoperit pe un tânăr de 27 de ani, din Vâlcea, despre care au aflat că, în cursul lunii noiembrie 2018, a luat, în condiţii ilegale, din Germania, un autoturism pe care l-a exportat în România pentru a-l vinde.

Autovehiculul a fost scos la vânzare sub prețul pieţei şi vândut, tot în cursul lunii noiembrie 2018, unei tinere de 28 de ani din localitatea Valea Lungă, judeţul Alba.

Tânăra care a achiziţionat autoturismul l-a prezentat pentru efectuarea unui raport de verificare la Registrul Auto Român – Reprezentanța Alba, iar cu această ocazie a aflat că autoturismul în cauză a fost deturnat din Germania.

Poliţiştii de investigații criminale au indisponibilizat autoturismul, care a fost introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, urmând a se purta corespondenţă cu autorităţile germane în vederea restituirii vehiculului în cauză.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.