Politică

Cei șapte din Alba. USR anunță progrese ale echipei județene de extindere

Imagine de la filiala USR Blaj

Uniunea Salvați România (USR) anunță că, în ultimele luni, echipa de extindere din județul Alba a înființat șase noi filiale, pe lângă cea din Alba Iulia.

„Tot mai mulți conjudețeni și-au exprimat dorința de a se implica în politică, constituindu-se astfel cadrul legal de înființare de filiale locale la Sebeș, Ocna Mureș, Aiud, Blaj, Câmpeni și Cugir”, afirmă reprezentanții USR Alba.

„Fiecare om care vine în USR crește numărul celor care luptă împotriva PSD. Și în județul Alba, «ciuma roșie» va fi învinsă pentru că tot mai mulți oameni se înscriu în USR”, a declarat președintele filialei județene Beniamin Todosiu (foto, al doilea din dreapta).

Echipa de extindere și-a fixat ca obiectiv înființarea de filiale locale în toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului. Deși obiectivul este ambițios, tot mai mulți oameni se înscriu pe site-ul partidului pentru a deveni membri, afirmă reprezentanții USR Alva. Pe de altă parte, adeziunile „oportuniștilor care s-au perindat pe la toate partidele sunt respinse”, mai afirmă ei.

„Ne bucură mult că tot mai mulți tineri își exprimă dorința de a se implica în politică și de-a lupta împotriva abuzurilor pe care le face actuala coaliție de guvernare, dar și de a contribui decisiv la reformarea întregii clase politice”, a mai declarat Beniamin Todosiu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.