Social

Procurorii au decis cercetarea în stare de libertate a polițistului care și-ar fi hărțuit fosta soție

Un poliţist local din Alba Iulia, şef de birou, reţinut joi de poliţişti sub acuzaţia de săvârşirea infracţiunilor de hărţuire şi ameninţare, fapte pe care acesta le-ar fi comis faţă de fosta soţie, va fi cercetat în libertate, potrivit deciziei luate vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în perioada august 2018-februarie 2019, bărbatul, de 43 de ani, din Alba Iulia, a trimis, în repetate rânduri, soţiei sale, de 37 de ani, de care este separat în fapt, mai multe mesaje telefonice care conţineau expresii jignitoare. Totodată, îi transmitea acesteia că este urmărită de către poliţişti, fapt ce i-a creat victimei o stare de temere.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurilor legale. Potrivit IPJ Alba, procurorii au dispus cercetarea poliţistului local în stare de libertate.

Acesta ocupă funcţia de şef de Birou în cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, instituţie la care în toamna anului trecut au fost efectuate percheziţii, la scurt timp după ce maşina femeii, cadru MAI, a fost incendiată. Anchetatorii au stabilit atunci că focul a fost pus intenţionat, maşina fiind distrusă în proporţie de 90%, valoarea pagubelor ridicându-se la 70.000 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.