Politică

Fără Dragnea. Florin Roman: Principala prioritate a PNL este schimbarea președintelui Camerei Deputaților

Vicepreşedintele liberalilor Florin Roman a declarat, sâmbătă, că principala prioritate a PNL în actuala sesiune parlamentară este schimbarea de la conducerea Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea, despre care deputatul de Alba susţine că este “fruntaş în topul chiulangiilor” din Legislativ.

„Cu o prezenţă sub 15% la vot, Liviu Dragnea conduce în topul chiulangiilor”, a afirmat Florin Roman. Cu toate acestea, susţine el, Liviu Dragnea „şi-a încasat toate drepturile băneşti la zi”.

Parlamentarul de Alba îl mai acuză pe Liviu Dragnea că, în cei doi ani din noul mandat, nu ar fi participat la nicio şedinţă a Comisiei de administraţie publică a Camerei Deputaţilor, din care acesta face parte.

„Deputatul PSD Dragnea a venit la muncă doar pentru a se opune creşterii alocaţiilor la copii, propunere a PNL, despre care liderul PSD a spus că este ‘populistă’ şi ‘demagogică’. Domnia sa nu este doar împotriva alocaţiilor, ci şi a jurnaliştilor care pun întrebări nearanjate, pe care îi jigneşte grotesc. E foarte clar că pe Dragnea îl lasă nervii. Majoritatea nu mai este majoritate la Cameră, iar trecerea amendamentului PNL privind creşterea alocaţiilor demonstrează că Liviu Dragnea a pierdut majoritatea şi controlul parlamentarilor PSD”, susţine Florin Roman.

Liberalul a subliniat că „prioritatea numărul 1 a PNL în această sesiune rămâne schimbarea din fruntea Camerei Deputaţilor a domnului Dragnea, un condamnat penal toxic pentru România”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.