Administrație

Primăria Sebeș anunță noi sancțiuni pentru cei prinși că aruncă deșeuri pe domeniul public

În cursul zilei de marți, 19 februarie 2019, polițiștii locali din municipiul Sebeș au surprins în flagrant un căruțaș care transporta, la cererea unui cetățean de pe strada Tudor Vladimirescu, o cantitate considerabilă de deșeuri, cu intenția de a le arunca pe un câmp din apropiere, faptă interzisă prin lege.<–more–>

Ambii au fost sancționați contravențional, iar deșeurile au fost returnate, la solicitarea polițiștilor, anunță reprezentanții Primăriei Sebeș.

Primăria reamintește cetățenilor că în municipiul Sebeș nu mai există groapă de gunoi. Pentru transportul și depozitarea deșeurilor (inclusiv moloz sau alte materiale de construcții) este necesar să fie contactat operatorul de salubritate Green Days, care poate fi apelat la numărul de telefon 0358 401 584.

„Rugăm să nu se mai dea crezare celor care pentru o sumă modică se oferă să preia gunoiul, întrucât acesta ajunge pe spațiul public, faptă sancționabilă, conform legii. De asemenea, reînnoim apelul către cetățeni de a ne sesiza neregulile constatate la dispeceratul Poliției Locale, telefon: 0358-919 (disponibil 24 ore din 24)”, se mai arată în comunicatul de presă dat publicității de municipalitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.