Politică

Alianța 2020 USR-PLUS anunță începerea primei acțiuni comune în județul Alba

Alianța 2020 a început prima acțiune comună și la nivelul județului Alba: strângerea de semnături pentru susținerea candidaților pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, informează un comunicat de presă al alianței.

După ce săptămâna trecută Alianța 2020, formată din Uniunea Salvați România și PLUS, a început campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, în Piața Universității din Capitală, membri și voluntari de la ambele partide au început și la Alba Iulia să strângă semnături.

„Vrem să ducem în Parlamentul European oameni tineri, oameni capabili, oameni care doresc să țină România pe direcția europeană”, a declarat Ionuț Horșa, vicepreședinte a filialei județene USR Alba în startul campaniei.

Primul cort de colectare a semnăturilor a fost instalat în Alba-Iulia lângă Cinema Dacia. „Din această săptămână ne veți putea găsi și în fața magazinului Unirea. Corturi similare veți găsi și la Sebeș, Cugir sau Aiud”, spun reprezentanții alianței.

„Vino și tu alături de noi! În fața unui adversar ca Dragnea, avem nevoie de cât mai mult ajutor. Oricine poate ajuta cu câteva semnături”, se arată în comunicatul alianței politice.

Pe data de 2 februarie 2019 s-a înființat Alianța 2020 USR-PLUS pentru a candida împreună la viitoarele alegeri europarlamentare care vor avea loc pe data de 26 mai 2019.

„Alianța 2020 USR-PLUS va fi alternativa în care românii să aibă încredere că va reprezenta soluția pentru toate ciclurile electorale din România, până la alegerile parlamentare din 2020”, conchide documentul dat publicității luni dimineața.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.