Social

O bătrână a plecat la biserică lăsând cheia sub preș. La întoarcere nu și-a mai găsit banii din casă

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au prins în flagrant trei femei din judeţele Mureș şi Cluj, care au furat dintr-o locuinţă, suma de 1.250 de lei. Acestea au profitat de faptul că victima, pe perioada cât la lipsit de acasă, a lăsat cheia sub preş.

Polițiștii au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie de 73 de ani din Poiana Aiudului că, în perioada cât a fost plecată la biserică, i-au dispărut banii pe care îi avea în casă.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare, iar la scurt timp, pe raza localităţii Livezile, au depistat trei femei, în vârstă de 20, 41 şi 55 de ani, prima din Târgu Mureş, iar celelalte două din comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, asupra cărora a fost găsiți 1.250 lei, adică exact suma reclamată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele femeile ar fi profitat de faptul că victima şi-a lăsat cheia de la locuinţă sub un preş, ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras banii.

Banii au fost restituit păgubitei, iar cele trei femei sunt cercetate spentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.