Social

Scandalagiu reținut la Cugir

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr din oraş care este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, amenințarea si lovire. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Miercuri, 27 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față un tânăr de 18 ani din Cugir, care în perioada 15-27 februarie 2019 ar fi comis mai multe infracțiuni.

Astfel, se pare că, în seara zilei de 15 februarie, ar fi înţepat cauciucurile unui autoturism parcat, iar proprietarului acestuia i-ar fi adresat ameninţări, iar în data de 23 februarie ar fi lovit o femeie şi ar fi făcut, în public, gesturi obscene.

Tot în 23 februarie, tânărul ar fi provocat un scandal în timp ce se afla pe strada George Coşbuc din Cugir, ar fi distrus farul şi bara unui autoturism şi ar fi ameninţat cu moartea o femeie.

În cursul zilei de joi, bărbatul urmează să fie prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.