Politică

Florin Roman: „Asta faceți voi, dați cu o mână și luați cu două!”

Deputatul PNL Florin Roman a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, că guvernanţii au refuzat majorarea alocaţiilor de la 1 martie, au îngheţat punctul de pensie, au scumpit ratele la bănci şi au majorat facturile românilor, scrie digi24.ro.

„Unde-s banii, hoţilor? În şpăgi, în comisioane, în spăgi pe care le daţi prin cimitire, în spăgi pe care le daţi prin tablouri…”, a afirmat Roman.

„Vrem să ne adresăm prim ministrului de facto al României, domnul Liviu Nicolae Dragnea, care fuge, da’ vine vremea când va trebui să nu mai fugiţi. Aţi furat banii copiilor refuzând majorarea alocaţiilor de la 1 martie, domnule Dragnea, aţi tăiat pensiile prin îngheţarea punctul de pensie începând cu 1 ianuarie, aţi furat o pensie fiecărui pensionar, aţi scumpit ratele la bănci, aţi majorat facturile”, a afirmat Florin Roman.

Roman a spus că Dragnea se pregăteşte să fure pilonul II de pensii şi a pus ochii pe „aurul românilor”.

„Asta faceți voi, dați cu o mână și luați cu două. Unde-s banii, hoților? În șpăgi, în comisioane, în șpăgi pe care le dați prin cimitire, în șpăgi pe care le dați prin tablouri. Ați introdus 184 de taxe noi, ați mințit românii că nu veți introduce nicio taxă nouă și ați pus biruri noi pentru că vreți să luați și pielea, dar și aerul pe care-l respiră fiecare român. În final vă solicităm să abrogați și să plecați. Domnule Dragnea, elicopterul vă așteaptă pe terasă. Drum bun și până la Târgoviște să aveți ce vă trebuie”, a mai spus Roman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.