Social

Două prostituate de pe centură au fost sancționate de jandarmi

Fotografie de arhivă

Nu mai puțin de 14 femei, cu vârste cuprinse între 24 şi 54 de ani, au fost surprinse de jandarmi pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia în timp ce, pentru a obţine foloase materiale, încercau să acosteze bărbaţi, în vederea practicării de raporturi sexuale.

Potrivit unui comunicat transmis joi Agerpres, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba a efectuat, în perioada 2 – 6 martie, o acţiune privind prevenirea şi combaterea fenomenului prostituţiei. Cu acest prilej, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au fost surprinse 14 femei, care au între 24 şi 54 de ani, care, pentru a obţine foloase materiale, încercau să acosteze bărbaţi, în vederea practicării de raporturi sexuale.

„Jandarmii le-au explicat consecinţele legale ale faptei săvârşite, le-au îndrumat să desfăşoare o activitate în acord cu normele de convieţuire în societate, iar la final le-au aplicat avertismente scrise sau le-au sancţionat cu amenzi contravenţionale, în valoare totală de 4.200 de lei. Totodată, le-au pus în vedere că, în intervalul următor, Jandarmeria Alba va intensifica acţiunile pentru combaterea acestui fenomen”, se arată în comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.