Social

Tot mai mulți șoferi prinși fără permis la volan

În ultimele zile, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Alba au depistat în trafic mai mulți șoferi care nu dețineau permis de conducere.

Astfel, miercuri, în jurul orei 11.10, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului nu deţinea permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul este acum cercetat pentru conducere fără permis.

Cu zi înainte, în seara zilei de marți, în jurul orei 22.45, poliţiştii din Teiuş l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe o strada din Teiuş, având permisul de conducere reţinut. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere cu permisul suspendat.

În altă ordine de idei, miercuri, în jurul orei 17.30, poliţiştii rutieri din Baia de Arieş au oprit un tractor condus un bărbat de 46 de ani, din Baia de Arieş, constatând că remorca ataşată tractorului nu este înmatriculată sau înregistrată în circulaţie. Acest fapt constituie infracţiune de „tractare a a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”, faptă prevăzută de art. 334 alin.3 Cod Penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.