Politică

Filiala Alba a Partidului Pro România a ajuns la aproape o mie de membri

Filiala județeană Alba a Partidului Pro România a ajuns la aproape o mie de persoane, cărora li se adaugă și simpatizanții, informează un comunicat al filialei locale a acestei formațiuni politice.

Potrivit lui Horațiu Florea, coordonatorul Pro România Alba, partidul are, în acest moment, sedii în Alba Iulia, Sebeș și Aiud și filiale în circa 80% din unitățile administrativ teritoriale ale județului nostru. O atenție deosebită a fost acordată Organizației de Tineret, condusă de Alin Popa.

Alina Popa ocupă, la nivel național, funcția de vice-coordonator al Biroului Național de Tineret al Pro România. Tot la nivel local, Organizația de Femei a Pro România este condusă de către Marinela Ștefănuț.

„În momentul în care am decis să mă implic în partid, aici, la Alba, eram doar două persoane: eu și Darius Cordea”, a dezvăluit Florea.

„Suntem o filială formată, în majoritate, din oameni care nu au mai făcut politică, mulți dintre ei întreprinzători privați care au găsit în această platformă un loc în care pot vorbi liber și contura proiecte utile pentru comunitatea din care fac parte”, a mai precizat coordonatorul filialei Alba a Pro România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.