Economie

Actualizare: Bărbatul prins sub un mal de pământ în localitatea Benic a murit

Fotografie de arhivă

Pompieri din Alba-Iulia au intervenit cu două autospeciale – un container de căutare-salvare Multirisc şi o ambulanţă SMURD pentru evacuarea bărbatului, însă acesta a decedat înainte de a putea fi scos de sub malul de pământ.

„Din nefericire, persoana de sex masculin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, surprinsă de malul de pământ, a fost declarată decedată. Se intervine în continuare pentru extragerea persoanei şi stabilizarea malului de pământ”, se arată într-o informare dată publicităţii marţi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Potrivit sursei citate, persoana era angajatul unei firme care se ocupa de executarea lucrărilor de modernizare a canalizării localităţii.

Știrea inițială

Un bărbat care efectua lucrări la reţeaua de canalizare din localitatea Benic a fost prins sub un mal de pământ, pompierii intervenind pentru eliberarea acestuia.

„Detaşamentul de pompieri Alba-Iulia intervine cu două autospeciale, un container de căutare-salvare Multirisc şi o ambulanţă SMURD pentru evacuarea unei persoane prinsă sub un mal de pământ din localitatea Benic”, se arată într-o informaredată publicităţii marţi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.