Politică

Defecțiune la liberali. Un consilier PNL s-a alăturat filialei Alba a Pro România

Mihai Trifa, consilier și fost viceprimar de Câmpeni, s-a alăturat partidului lui Victor Ponta

Mihail Trifa, consilier PNL la Câmpeni și fost viceprimar al orașului, a decis să se alăture filialei din Alba a partidului Pro România.

„Decizia de a pleca din PNL nu a fost una complicată, având în vedere faptul că actualul mod de a face politică al dreptei este unul lipsit de substanță și proiecte concrete. De altfel, nu am ascuns niciodată faptul că îl apreciez mult pe Victor Ponta, precum și realizările sale din perioada în care a condus Executivul României. Sper ca intrarea mea în Pro România să fie un semnal pentru toți cei care nu se mai simt reprezentați în alte formațiuni politice”, a declarat Mihail Trifa, care are 44 de ani și este de profesie economist.

„Nu pot decât să constat, cu satisfacție, de la zi la zi, că Pro România se definește ca o platformă în care oameni tineri, și nu numai, bine pregătiți profesional, își găsesc locul pentru a se alătura proiectului nostru politic. Salut, așadar, trecerea lui Mihail Trifa în rândurile noastre și sunt sigur că, astfel, filiala noastră din Câmpeni va deveni una mai puternică și cu o agenda care să se ridice la așteptările comunității locale”, a precizat Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba.

În momentul de față, filiala Alba a partidului Pro România numără aproape o mie de membri, cărora li se alătură un număr important de simpatizanți, afirmă reprezentanții locali ai partidului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.